|
ФІЛОСОФІЯ ГАЛИЦЬКОЇ КУХНІ
|
ЗМІСТ
|
|
Тарас Прохасько
|
Феномен галицької кухні
|
Тарас Возняк
|
Причинки до історії та філософії галицької кухні
|
Всеволод Поліщук
|
Слава Галичині! Колумбу слава! або Кулінарія як спосіб вивчення історії Галичини
|
Іван Крип’якевич
|
Галицька кухня княжої доби
|
Леонтій Войтович
|
Як харчувалася галицька еліта у ХІ–ХІV століттях
|
Мартін Ґруневеґ
|
Опис міста Львова
|
Гійом Левассер де Боплан
|
Обіди та бенкети з «Опису України»
|
Ірина Котлобулатова
|
Львівська кухня протягом сторіч
|
Вільям Похльобкін
|
Національні кухні народів світу
|
Вільям Похльобкін
|
Формування української кухні
|
Вільям Похльобкін
|
Формування білоруської кухні
|
Вільям Похльобкін
|
Формування молдовської кухні
|
Вільям Похльобкін
|
Формування російської кухні
|
Єжи Пасіковскі
|
Формування польської кухні
|
Ірина Фіґель
|
Формування єврейської ашкеназької кухнi
|
Курт Вотруба
|
Формування австрійської кухні
|
Фердинанд Забойт
|
Насущний хліб Середньовіччя
|
Клодін Фабр-Васса
|
Ритуали довкола кров’янки
|
Наталка Хобзей
|
Галицька кухня в словах
|
Люцина Чверчакевич
|
Слівце до господинь
|
Петро Легойда
|
Реґіональні кухні українських Карпат
|
Ігор Лильо
|
Приїхали греки, привезли цитрини чи грецькі впливи на галицьку кухню
|
Ольга Вербенець
|
Рідні смаки італійської кухні чи італійські впливи на галицьку кухню
|
Єжи Пасіковскі
|
Мисливська кухня
|
Курт Вотруба
|
Творець торта Захера – Франц Захер
|
Іван Монолатій
|
Коломийська цісарська кухня
|
Марія Охоровіч-Монатова
|
З історії кухарського мистецтва
|
Марія Охоровіч-Монатова
|
Про прийняття
|
|
Українсько-англійськa кухарка
|
Ольга Вербенець
|
Магія Різдва
|
Ольга Вербенець
|
Чи з сиром, чи без сиру, аби лиш пироги
|
Мартина Міхалік
|
Чудернацька доля руських пирогів
|
Юзеф Маєн
|
О, ті львівські каварні…
|
Юрій Винничук
|
Львівське фриґанє
|
Богдан Волошин
|
Галицька кухня, як мамина колискова – найрідніша
|
Вітольд Шолґіня
|
Найсолодший смак Божого Різдва
|
Залман Шнеур
|
Почастуночки
|
Станіслав Лем
|
Кондитерська Залевського на Академічній
|
|